luni, 10 august 2015

Am apelat la inchiriere limuzine si nu-mi pare rau

In urma cu putin timp am avut un eveniment foarte important in firma mea. Am avut cativa oaspeti straini veniti intr-un schimb de experienta, in speranta incheierii unui parteneriat.

Cum imi doream sa fie totul bine pus la punct, si sa inchiei parteneriatul cu brio, am decis ca era cazul sa dau ceva mai multa atentie catorva aspecte.

In primul rand, strainii veneau de la cateva mii de kilometri departare, ceea ce inseamna ca la momentul sosirii lor, aveau sa fie obositi, deci aveau nevoie de un somn bun. Am inceput sa caut prin oras cateva camere disponibile la cateva hoteluri de 3-4 stele care practicau preturi rezonabile. Fiind la inceput de drum, nu aveam un buget chiar atat de mare, incat sa imi permit sa ii cazez intr-un hotel de 5 stele.

Dupa cateva zile de cautari, am gasit un hotel chiar dragut, aproape de zona in care sunt birourile firmei mele. Acum insa, aveam alta problema. Cum ii aduceam pe acesti straini de la aeroport pana la hotel. Desigur, puteam sa le pun la dispozitie un taxi, dar dupa ce m-am documentat putin, am realizat ca de fapt, cel mai elegant mod de a-i primi era sa apelez la servicii de inchirieri limuzine. Vezusem deja in multe filme, un sofer elegant cu o placheta in mana pe care scria numele celui pe care ar trebui sa il preia, asa ca m-am gandit ca ar trebui sa le ofer primirea la care se asteapta.

Zis si facut, am vorbit cu firma de inchiriere lumuzine, am stabilit pretul, am stabilit detaliile si asteptam, de acum, ziua cea mare. Aceasta avenit, intr-un final, si eu decisesem sa astept oaspetii la hotel, sa le fac introducerea. Mare mi-a fost bucuria cand am vazut ca oaspetii mei straini au coborat din limuzina veseli si plini de viata, stiam ca am inceput ziua cu dreptul. Dupa cateva zile, mi-au marturisit ca soferul vorbea franceza (de aici erau oaspetii mei) si chiar le-a povestit cateva intamplari amuzante, fapt care i-a inveselit peste poate. Iata cum am cumparat cu un pret mic, servicii mai mult decat bune. Incearca si tu, aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu